Înregistrare
Logo anticariatulnou.ro
Cumpără
Produsele
 Coş de cumpărături (0)
La 70 de lei, transport
gratuit prin Poştă!
Cărţi
Filme
Muzică
Antichităţi
Coperta Cei trei purcelusi (DVD)
* Fotografiile au caracter informativ
Share/Bookmark
Anul:
Durată: 50
Producător: Pro Video
Colecţie: Colectia pentru copii

Stare: nouă
4.5/81
Din păcate, stocul a fost epuizat. Filmul a fost la ofertă, la preţul de 14.00 lei, însă puteţi să completaţi adresa dumneavoastră de e-mail în formularul din dreapta, şi veţi fi anunţat automat când stocul se va modifica.
Acasă  »  Animatie
14.00 lei
19.00 lei
Economiseşti: 5.00 lei
STOC EPUIZAT
Introduceţi adresa de mail şi vă anunţăm când intră în stoc!
Vrei să întrebi ceva referitor la produse sau te putem ajuta să plasezi o comandă?
Sună-ne la numărul:
0770 495 178
Program: L-V 08:30 - 16:30
Trimite-ne un !
Program: L-V 08:30 - 16:30
Detalii despre film:
Cei trei purceluşi este una dintre cele mai iubite poveşti pentru copii. De aceea isprăvile celor trei fraţi purceluşi au circulat pe cale orală.
Într-o zi, cei trei purceluşi au ajuns la concluzia că au crescut destul şi pot porni în lume să-şi caute un rost. Primul purceluş, obosit s-a oprit atunci când a întâlnit un om cu o căruţă plină cu fân şi a hotărât să-şi facă o căsuţă din fânul moale. Al doilea purceluş a decis să-şi facă o căsuţă din lemne după ce a dat peste un om cu o căruţă plină cu lemne. Cel de al treilea purceluş a înnoptat la un pietrar şi s-a gândit să-şi facă o casă din piatră. Noaptea primul purceluş s-a trezit la uşă cu lupul cel flămând care l-a rugat să-i deschidă uşa. Purceluşul a refuzat şi atunci lupul a suflat şi fânul s-a împrăştiat, iar purceluşul s-a dus la cel de la doilea frate. Lupul l-a vizitat şi pe acesta,l-a rugat să-i deschidă uşa, bietul purceluş, speriat, a refuzat. Lupul a suflat cu putere şi casa din lemn s-a darâmat din a doua încercare. Cei doi fraţi purceluşi s-au refugiat la al treilea. Aici, lupul după ce a suflat de mai multe ori nu a reuşit să dărâme casa. Supărat, lupul s-a urcat pe acoperiş şi a încercat să intre pe horn. Purceluşii, însă, au pregătit lupului o surpriză: au pus un ceaun pe foc, plin cu apă. În final, lupul a ajuns în oala cu apă clocotită, a început să urle de durere, a ieşit prin perete spre pădure. Cei trei fraţi au construit o casă şi mai mare, cu pereţi din piatră,o masă şi un dulap din lemn şi paturi cu fân moale în care au trăit fericiţi.
 
Alte filme din categoria Animatie
 
 
Produse văzute de tine:
14.00 lei
Cei trei purcelusi (DVD)
Intrebari frecvente
Termeni şi conditii
Contact
Politica de confidentialitate
Presa