Înregistrare
Logo anticariatulnou.ro
Cumpără
Produsele
 Coş de cumpărături (0)
La 70 de lei, transport
gratuit prin Poştă!
Cărţi
Filme
Muzică
Antichităţi
Coperta Vanatorii de particule
* Fotografiile au caracter informativ
Scrisă de Ridnik V.
Share/Bookmark
Editura: Tineretului
Colecţie: Lyceum
Anul: 1968
Nr. pagini: 302
Stare: uzată
4.2/80
Din păcate, stocul a fost epuizat. Cartea a fost la ofertă, la preţul de 5.00 lei, însă puteţi să completaţi adresa dumneavoastră de e-mail în formularul din dreapta, şi veţi fi anunţat automat când stocul se va modifica.
Acasă  »  Fizica-Chimie  »  Fizica
5.00 lei
25.00 lei
Economiseşti: 20.00 lei
STOC EPUIZAT
Introduceţi adresa de mail şi vă anunţăm când intră în stoc!
Vrei să întrebi ceva referitor la produse sau te putem ajuta să plasezi o comandă?
Sună-ne la numărul:
0770 495 178
Program: L-V 08:30 - 16:30
Trimite-ne un !
Program: L-V 08:30 - 16:30
Detalii despre carte:
“ In cartea de faţă cititorii vor urmări istoria descoperirii tuturor particulelor elementare cunoscute, începînd cu descoperirea electronului în 1896 şi sfîrşind cu aceea a hiperonului omega în 1964. O mare atenţie s-a acordat teoriilor actuale asupra lumii acestor particule elementare.

Strîngînd în mîini suliţe, siluete minuscule se furişează spre un mamut uriaş... Cu multe mii de ani în urmă, un pictor necunoscut a zugrăvit, pe piatră, cu culori nepieritoare, cel mai obişnuit episod din viaţa străbunilor noştri îndepărtaţi.

Vînătoarea... Ea a încetat de mult să mai fie o necesitate vitală pentru oamenii civilizaţi. Dar pasiunea vînătorii este de neînvins. An de an, o dată cu păsările migratoare, pilcuri întregi de vînători îşi părăsesc locurile obişnuite şi, atraşi de setea exuberantă a aventurii, zoresc spre pădurile şi luncile jilave şi reci.

Şi cu fiecare an, în mijlocul lor apar tot mai mulţi „excentrici’ înarmaţi nu cu puşti cu două ţevi şi cu bătaie lungă, ci cu aparate de fotografiat şi de filmat, cu bătaie şi mai lungă. La aceşti oameni pasiunea vînătorii cedează în faţa pasiunii şi mai puternice, de a cunoaşte.... “
 
Alte cărţi din categoria Fizica
 
 
Produse văzute de tine:
5.00 lei
Vanatorii de particule
Intrebari frecvente
Termeni şi conditii
Contact
Politica de confidentialitate
Presa