Înregistrare
Logo anticariatulnou.ro
Cumpără
Produsele
 Coş de cumpărături (0)
La 60 de lei, transport gratuit!
Cărţi
Filme
Muzică
Antichităţi
Coperta Mama noapte
* Fotografiile au caracter informativ
Scrisă de Vonnegut Kurt, Jr.
Editura: C. Brancusi
Anul: 1990
Nr. pagini: 240
Stare: bună
4.2/15
Din păcate, stocul a fost epuizat. Cartea a fost la ofertă, la preţul de 12.00 lei, însă puteţi să completaţi adresa dumneavoastră de e-mail în formularul din dreapta, şi veţi fi anunţat automat când stocul se va modifica.
12.00 lei
16.00 lei
Economiseşti: 4.00 lei
STOC EPUIZAT
Introduceţi adresa de mail şi vă anunţăm când intră în stoc!
Vrei să întrebi ceva referitor la produse sau te putem ajuta să plasezi o comandă?
Sună-ne la numărul:
0770 495 178
Program: L-V 08:30 - 16:30
Trimite-ne un !
Program: L-V 08:30 - 16:30
Detalii despre carte:
Romanul prezintă confesiunea lui Howard W. Campbell Jr., cetăţean de origine americană, spion nazist, aflat în spatele gratiilor. Este judecat de Statul Israel pentru crimele de război comise. Confesiunea lui n-am găsit-o spectaculoasă sau consistentă. Născut în New York, îşi câştigă existenţa ca redactor şi crainic la emisiunile radio de propagandă nazistă pentru vorbitorii de limbă engleză, devine principalul expert în probleme americane la Ministerul Instrucţiei Publice şi Propagandei, şi îşi câştigă un loc meritat pe lista criminalilor de război datorită obscenităţii publice a faptelor sale. Aceasta consta în transmiterea de informaţii cifrate aliaţilor de război. Toate fără ştirea cuiva, fără implicarea soţiei sale, Helga Noth. Aşadar, avem un cuplu de invidiat, el dramaturg de succes, ea frumoasă şi inteligentă. Nimeni nu bănuieşte dualitatea lui Howard, dualitate care a costat vieţi, milioane de vieţi. Naivitate sau nu, cert este că a plătit cu propria viaţă pentru faptele sale.

Vă mai spun doar că există conspiraţie multă, o soţie moartă şi renăscută, spioni ruşi băutori de vodkă, un Frank Wirtanen care apare doar în situaţii de criză şi care aduce lumină în cazul Campbell Jr., o libertate neasumată şi nemeritată, vecini evrei ce ies eroi, americani ce nu pot trăi cu conştiinţa încărcată.
 
Alte cărţi din categoria Roman de razboi
 
 
Produse văzute de tine:
Intrebari frecvente
Termeni şi conditii
Contact
Politica de confidentialitate
Presa