Înregistrare
Logo anticariatulnou.ro
Cumpără
Produsele
 Coş de cumpărături (0)
La 60 de lei, transport gratuit!
Cărţi
Filme
Muzică
Antichităţi
Coperta Lucrari practice de depanare a radioreceptoarelor
* Fotografiile au caracter informativ
Editura: Didactica si Pedagogica
Anul: 1985
Nr. pagini: 256
Stare: bună
4.5/31
Din păcate, stocul a fost epuizat. Cartea a fost la ofertă, la preţul de 15.00 lei, însă puteţi să completaţi adresa dumneavoastră de e-mail în formularul din dreapta, şi veţi fi anunţat automat când stocul se va modifica.
15.00 lei
20.00 lei
Economiseşti: 5.00 lei
STOC EPUIZAT
Introduceţi adresa de mail şi vă anunţăm când intră în stoc!
Vrei să întrebi ceva referitor la produse sau te putem ajuta să plasezi o comandă?
Sună-ne la numărul:
0770 495 178
Program: L-V 08:30 - 16:30
Trimite-ne un !
Program: L-V 08:30 - 16:30
Detalii despre carte:
INTRODUCERE

Lucrarea de faţă este concepută ca un îndreptar în activitatea practică de depanare a radioreceptoarelor şi se adresează cu precădere elevilor din ultimele clase ale liceelor cu profil electrotehnic (meseria electronist radio şi TV).

De asemenea, ea este utilă depanatoi’ilor, muncii torilor şi tehnicienilor din industria de profil, precum şi electroniştilor amatori.

Prin datele de ultimă oră pe care le cuprinde, cartea este un instrument de lucru nu numai pentru lucrările de laborator, ci şi pentru completarea unor cunoştinţe generale în spiritul celor expuse de tovarăşul Nicolae Ceauşescu la Congresul al XIII-lea al P.C.B. : Ridicarea nivelului pregătirii profesionale şi tehnice pe baza celor mai noi cuceriri ale ştiinţei constituie factorul determinant al dezvoltării economico-sociale, al făuririi cu succes a societăţii socialiste multilateral dezvoltate şi trecerii la edificarea comunismului în România’.

Materialul este structurat pe întrebări şi răspunsuri, prezentîndu-se la finele capitolelor probleme rezolvate de depanare. De asemenea, fiecare capitol cuprinde o parte teoretică strict necesară înţelegerii problemelor tratate.

După o prezentare generală a unor probleme de bază referitoare la radioreceptoare, sînt tratate sintetic aspecte legate de aparatele de măsurat utilizate curent în depanare, precum şi măsuri de protecţie a muncii (capitolele 1—4).

Capitolul 5 se referă la metodica generală de depanare, iar în continuare, în capitolele 0,7,8, 9, 10, 11, 12, 13, sînt tratate succesiv pentru toate blocurile funcţionale ale unui radioreceptor, probleme teoretice, lucrări practice pentru devastarea cauzelor defecţiunilor pe baza simptomului şi, în finalul fiecărui capitol, aşa cum am menţionat, probleme de depanare rezolvate.
...“
 
Alte cărţi din categoria Radio si televiziune
 
 
Produse văzute de tine:
Intrebari frecvente
Termeni şi conditii
Contact
Politica de confidentialitate
Presa