Înregistrare
Logo anticariatulnou.ro
Cumpără
Produsele
 Coş de cumpărături (0)
La 50 de lei, transport gratuit!
Cărţi
Filme
Muzică
Antichităţi
Coperta Medicina traditionala chineza si simbolurile sale
* Fotografiile au caracter informativ
Scrisă de Kepsi Jean-Marc
Editura: Semne
Anul: 2002
Nr. pagini: 288
Stare: nouă
4.7/18
Din păcate, stocul a fost epuizat. Cartea a fost la ofertă, la preţul de 19.00 lei, însă puteţi să completaţi adresa dumneavoastră de e-mail în formularul din dreapta, şi veţi fi anunţat automat când stocul se va modifica.
19.00 lei
25.00 lei
Economiseşti: 6.00 lei
STOC EPUIZAT
Introduceţi adresa de mail şi vă anunţăm când intră în stoc!
Vrei să întrebi ceva referitor la produse sau te putem ajuta să plasezi o comandă?
Sună-ne la numărul:
0770 495 178
Program: L-V 08:30 - 16:30
Trimite-ne un !
Program: L-V 08:30 - 16:30
Detalii despre carte:
Medicina traditionala chineza reuneste numeroase domenii: acupunctura, farmacopeea, dietetica, tehnicile corporale, masajele... Avand la baza o cosmologie in care omul are drept vocatie de a intretine o relatie armonioasa cu un univers cu care el este de fapt solidar, aceasta stiinta, care angajeaza intreaga fiinta a terapeutului, propune o apropiere totala de pacient. Ea ofera in plus o grila originala de interpretare a simptomelor si prezinta multiple aplicatii, inclusiv preventive.

Presedinte de onoare al Asociatiei franceze de acupunctura, dr. Jean-Marc Kespi ne conduce in lumea fascinanta a Medicinii traditionale chineze, descifrand limbajul simbolic prin care aceasta se exprima. Yin-Yang, Cer-Pamant, Vid, Sufluri... toate aceste simboluri, cu radacini in taoism si confucianism, ofera o bogatie de informatii atat pe plan medical, cat si pe cel al cunoasterii de sine. Prin dezvaluiri succesive, in spirala, autorul ne antreneaza intr-o calatorie captivanta, punctata cu observatii clinice, in care simptomul nu reprezinta doar o obstructie care trebuie indepartata, o rana care trebuie cicatrizata, ci si o regasire a memoriei si, mai ales, o invitatie de a privi spre viitor, in aceasta consta mesajul Medicinii traditionale chineze, care ne indeamna la concilierea propriilor contrarii si implinirea naturii noastre esentiale.
 
Alte cărţi din categoria Medicina-Sanatate
 
 
Produse văzute de tine:
Intrebari frecvente
Termeni şi conditii
Contact
Politica de confidentialitate
Presa