Înregistrare
Logo anticariatulnou.ro
Cumpără
Produsele
 Coş de cumpărături (0)
La 50 de lei, transport gratuit!
Cărţi
Filme
Muzică
Antichităţi
Coperta Rosu si negru (1971)
* Fotografiile au caracter informativ
Scrisă de Stendhal
Editura: Dacia
Anul: 1971
Nr. pagini: 525
Stare: uzată
4.5/4
Din păcate, stocul a fost epuizat. Cartea a fost la ofertă, la preţul de 12.00 lei, însă puteţi să completaţi adresa dumneavoastră de e-mail în formularul din dreapta, şi veţi fi anunţat automat când stocul se va modifica.
12.00 lei
16.00 lei
Economiseşti: 4.00 lei
STOC EPUIZAT
Introduceţi adresa de mail şi vă anunţăm când intră în stoc!
Vrei să întrebi ceva referitor la produse sau te putem ajuta să plasezi o comandă?
Sună-ne la numărul:
0770 495 178
Program: L-V 08:30 - 16:30
Trimite-ne un !
Program: L-V 08:30 - 16:30
Detalii despre carte:
Romanul „Rosu si Negru” este ilustrat in doua volume (Partea intai si Partea a doua) si este un roman clasic de fictiune istorica, a carei actiune se desfasoara in perioada Restauratiei din Franta, in jurul anului 1830.

Lupta interioara pe care o duce personajul principal, pe parcursul intregului roman, face din „Rosu si Negru”, un roman cu aspecte psihologice. Procesele interioare ale personajului, il fac sa existe si sa indure greutatile pe care le intampina, iar in momentul in care, acesta isi da seama de esecul sau, izbucneste vulcanic si sfarseste tragic.

Rolul principal in roman il detine un tanar, pe nume Julien Sorel, fiul unui cherestegiu, care reuseste sa se angajeze ca preceptor pentru copii celui mai influent om din Verriere, primarul de Renal.

In dorinta tanarului Julien, de a-si depasi conditia sociala, acesta o seduce pe sotia primarului, doamna de Renal, „o femeie de 30 de ani, inca foarte frumoasa”, cu care are o aventura.

Julien Sorel este un tanar inteligent si ambitios, drept urmare el merge la un seminar in Besancon, si de aici viata lui este plina de aventuri palpitante, de suisuri si coborasuri sentimentale. Ajunge secretar al marchizului de la Mole, insa este marginalizat din cauza conditiei sale de baiat sarac si incepe sa dispretuiasca clasa aristocratica.
 
Alte cărţi din categoria Clasicii literaturii universale
 
Alte cărţi de Stendhal
 
Produse văzute de tine:
Intrebari frecvente
Termeni şi conditii
Contact
Politica de confidentialitate
Presa